Facebook Pixel

Lallemand WildBrew Helveticus Pitch 10 g

190,00 kr
-

Klar til brug Lactobacillus helveticus bakterier, som er perfekte til mange sure øl. Sammenlignet med Lallemand WildBrew Sour Pitch 10g producerer de flere citrusnoter, når de syrnes ved høje temperaturer. Streng overholdelse af gæringskravene gør det muligt at syre ølene ved hjælp af forskellige metoder, herunder kogesurning, og opnå øl af konstant kvalitet.

Producenten anbefaler denne stamme til ølstilarter: Berliner Weisse, Gose, American Wild, Sour IPA, Lambic.

Profil: stærkt citrus, tærte, stærkt sur Lactobacillus helveticus, valgfri hetero-fermentering

Temperaturområde: 38⁰ - 45⁰C (hele perioden)
PH-fald: 3,0 - 3,5
Mælkesyre: 0,6-1,2%
Bakteriel levedygtighed:> 1010 CFU / g
Tørvægt:> 92% Dosering: 10 g / hl (100 liter)
Humptolerance: i laboratorietest blev væksten bremset ved: alfa-syrer ved 4 ppm, beta-syrer ved 4 ppm
Brugsanvisning: Åbn gærposen og tilsæt den direkte til urten i forholdet 1 g / 10 liter, og sørg for, at temperaturen er mellem 38⁰ - 45⁰C. For bedre distribution kan du "rehydrere" indholdet af posen i en 50/50 blanding af  urt og vand (opløsning). ved en temperatur på 38 +/- C (+/- 5 .C). Det anbefalede volumen af ​​opløsningen skal være 10 gange vægten af ​​det anvendte produkt. Overvåg faldet i pH regelmæssigt.

Bedst før: 2024 09 30