Facebook Pixel

FermZilla 55 liter startpakke

1.730,00 kr
-

FermZilla 55 l er en komplet konisk gæringsbeholder, der giver hjemmebryggere en høj grad af kontrol over deres processer. Takket være den gennemsigtige væg lavet af PET af høj kvalitet kan du til enhver tid se, hvad der foregår indeni. Desuden har denne gæringsbeholder den store fordel, at den kan drives under tryk (maks. 2,4 bar).

Gæren kan let fjernes takket være en praktisk beholder fastgjort i bunden af ​​gæringen. Dette gør det muligt for raffineringsprocessen at starte med det samme uden at skulle overføres til en anden gærtank. Det minimerer også risikoen for infektion.

For at få mest muligt ud af din FermZilla anbefaler vi, at du køber det valgfri tryksæt. Dette giver dig mulighed for at bruge FermZilla til en tapning (fra Fermzilla lige til glasset), men giver dig også mulighed for at hælde det i en keg uden at miste tryk. På denne måde minimerer vi risikoen for iltning af ølen.

Mål: 79 x 41 x 41 cm

Sætets sammensætning:

55 liters konisk gennemsigtig beholder
gærbeholder 1000 ml
stativ i rustfrit stål med håndtag
låg med sikkerhedsventil
et praktisk værktøj til at stramme låget og gærbeholderen
3-delt fermenteringsrør
gradueret klistermærke
stick-on termometer

Bemærk: FermZilla må ikke fyldes med væsker, der er varmere end 50 ° C. Hold det væk fra sollys og varmekilder.

Før første brug under tryk skal der udføres en vandtest. Minimumstrykket under testen skal være 15 PSI (ca. 1 bar). Testen skal gentages hver 24. måned

Brug følgende rengørings- og desinfektionsmidler:

Baseret på 70% ethanol - til desinfektion af den ydre overflade af FermZilla
Baseret på fosforsyre - til desinficering af indre overflader, StarSan, ChemiProSan - i den passende arbejdskoncentration
Til vask - f.eks. PBW Five Star. De må ikke efterlades i fermentoren i mere end 24 timer.